Prazničen december se je začel čudovito. Z prvo adventno nedeljo v mesecu decembru smo strokovne delavke vrtca na Svetem Jerneju pripravile dobrodelni koncert za zbiranje sredstev za dodatne terapije naše gibalno ovirane deklice. Koncert je izpadel čudovito. Velik HVALA vsem, ki ste kakorkoli pripomogli k izvedbi koncerta in velik HVALA vsem,ki ste kakorkoli prispevali po svojih močeh.

V skupini je bilo praznično obarvano. Otroci so izdelovali prehransko piramido,prepoznavali zdravo in nezdravo hrano, če ni snega je pa listje in to je odlična zabava.

Učenci osnovne šole so nas povabili na predstavitev Centra ponovne uporabe JKP Slov.Konjice, kjer je njihova predstavnica prikazala kako lahko predmete koristno predelamo in ponovno uporabimo. Naši malčki so to z veseljem in zanimanjem preskusili.

Palček pomagalček nam je pridno prinašal pisma z nalogami in darila. Tako smo posejali božično žito, pripravili okraske za smrečico in jo okrasili. Ob prepevanju pesmi smo komaj dočakali Dedka Mraza.Z njegovimi palčki smo plesali, prepevali in bili najbolj veseli daril. Ob prepevanju in plesu smo tako zaključili čudovit prazničen december in se podali počitniškim dogodivščinam naproti.